Εναρμόνιση της Θηλυκής και Αρσενικής Ενέργειας στον εαυτό και τις σχέσεις 9/4/2016

gongflyer JPEG.001 (1)
Nada Yoga & Gong Meditation 4/4/2016
01/03/2016
Εμπιστοσύνης στον Εαυτό
Ανάπτυξη της Αυτοπεποίθησης και Διαμόρφωση Εμπιστοσύνης στον Εαυτό 15/5/2016
08/05/2016
Δείτε τα όλα

Εναρμόνιση της Θηλυκής και Αρσενικής Ενέργειας στον εαυτό και τις σχέσεις 9/4/2016

12439457_10208858044912062_4747719836779626054_n

Αγαπητοί φίλοι και πνευματικοί αναζητητές,

Σας προσκαλούμε στο 3ωρο βιωματικό εργαστήρι, το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 6-9 μμ., στο κέντρο μας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ενέργειες Γιν και Γιανγκ όπως εκφράζονται στην ύπαρξή σας αλλά και στις σχέσεις σας.

Σκοπός μας στο εργαστήρι αυτό είναι να νιώσουμε βαθύτερα το θηλυκό και αρσενικό μας κομμάτι, να δούμε με ποιους τρόπους καταπιέζουμε τα κομμάτια αυτά, να απελευθερώσουμε και να εναρμονίσουμε τις δυο ενέργειες μέσα μας, ώστε να επέλθει η αρμονία στη ζωή και στις σχέσεις μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σύντομη ομιλία σχετικά με τους λόγους για τους οποίους καταπιέζουμε τη θηλυκή ή/και την αρσενική ενέργεια μέσα μας και πώς αυτό επιδρά σε κάθε είδους διαπροσωπική σχέση, και ιδιαίτερα στις ρομαντικές σχέσεις.
Θα ακολουθήσουν οι εξής πρακτικές:
Δυναμικός διαλογισμός Γιν και Γιανγκ: Καθοδηγούμενη πρακτική διαλογισμού μέσα από χορό. Απελευθέρωση του σώματος και «λύσιμο» της θηλυκής και αρσενικής ενέργειας. Θα βιώσουμε πώς εκφράζουμε τις ενέργειες, αλλά και θα διαγνώσουμε τα ενεργειακά και σωματικά μπλοκ που εμποδίζουν την ελεύθερη ροή τους.
Πρακτική Ράμα-Σίτα: Με τη βοήθεια απλών κινήσεων γιόγκα, θα νιώσουμε τα αρσενικά (σταθερότητα, θάρρος και αυτοπεποίθηση, ισχυρή βούληση κτλ.) και θηλυκά (δεκτικότητα, ομορφιά και χάρη, μεταμόρφωση κτλ.) χαρακτηριστικά μέσα μας και θα γεμίσουμε την ύπαρξή μας με αυτά.
Ενεργειακό θέατρο: Μέσα από το θέατρο θα αναβιώσουμε στιγμές και καταστάσεις από τη ζωή μας και τις σχέσεις μας, όπου μπλοκάρουμε τη θηλυκή ή αρσενική ενέργεια και θα βρούμε τρόπους να αλλάξουμε τις αντιδράσεις μας και να ζήσουμε με μεγαλύτερη αρμονία κι ελευθερία.

~~~
Το εργαστήρι συντονίζεται από την Ειρήνη, η οποία βρίσκεται στο πνευματικό μονοπάτι εδώ και 17 χρόνια. Εχει μυηθεί στο Σαμανισμό, την Τάντρα και την Ράτζα Γιόγκα, καθώς και στον διαλογισμό. Εχει ταξιδέψει σε μέρη δύναμης, όπως τη Σιβηρία, τον Καύκασο και την Ινδία κι έχει έρθει σε επαφή με αρχαίες παραδόσεις που μεταδίδονται από Σαμάνους και Γιόγκι. Επίσης, διοργανώνει σεμινάρια κι εργαστήρια στο Βέλγιο, στη Ρουμανία και στην Ελλάδα σχετικά με πνευματικές γνώσεις και πώς μπορούν να βοηθήσουν τον σημερινό άνθρωπο, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων, αυτοεκτίμησης και πνευματικής εξέλιξης.

~~~

Σας περιμένουμε με αγάπη!!!