Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Δήμητρα Ιωαννίδου

Εναλλακτική θεραπεύτρια – Εισηγήτρια Γιόγκα


Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά η αγάπη της για τις εναλλακτικές θεραπείες την οδήγησαν στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε από τα τμήματα Ολιστικής Βοτανικής, Ρεφλεξολογίας, Αγιουρβεδικής Μάλαξης, Ανατομίας-Φυσιολογίας-Παθολογίας και Ολιστικής Ενεργειακής Διατροφολογίας, της σχολής Natural Health Science.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στα πλαίσια της ολιστικής θεραπευτικής όπως ωμοφαγία, θεραπεία με βεντούζες, θεραπευτική μάλαξη trigger points κ.α. Έχει ταξιδέψει στην Ινδία, όπου διδάχτηκε τη φιλοσοφία της γιόγκα στο επίσημο πανεπιστήμιο του Bihar Yoga Bharati, και εκπαιδεύτηκε στο σύστημα διδασκαλίας της Σατυαναντα Γιόγκα. Σήμερα διεκπεραιώνει συνεδρίες όπου οι γνώσεις της συνδυάζονται ανάλογα με αυτό που αισθάνεται ότι έχει ανάγκη ο καθένας.

Η επιστροφή στην φύση είναι η μόνη διέξοδος

Λένα Ιωαννίδου

Πιστοποιημένη εισηγήτρια Γιόγκα


Με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας σε γυμναστήρια, ιδιωτικούς χώρους, στη Φ.Ε.Ξ. Ξάνθης και στο Κέντρο Γιόγκα Δράμας. Καταρτισμένη, με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων στη γιόγκα, στο Σατυανάντα Άσραμ στην Ελλάδα και την Ινδία.

Tο πάθος της για την καλή υγεία του σώματος, μέσα από πολυετή ενασχόληση, την έκανε ειδική σε θέματα που αφορούν την διατροφή και την αποτοξίνωση.

Πιστεύω πως όλοι μπορούμε ξεκινώντας από μικρούς στόχους που οδηγούν σε μικρές νίκες