Κύκλος Ενδυνάμωσης Γυναικών 30/11/18

new-moon
Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Αυγούστου 26/08/18
23/08/2018
crystaltherapyseminar
Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας- Εξαγνισμού 1-2/12/18
06/11/2018
Δείτε τα όλα

Κύκλος Ενδυνάμωσης Γυναικών 30/11/18

Side view of woman sitting in lotus position on lakeshore with focus on stack of stones

Κύκλος Ενδυνάμωσης Γυναικών

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, 19:30- 21:30

H Shakila Ιωάννα Μπράτη θα είναι σύντομα κοντά μας για να μας καθοδηγήσει σε ένα ακόμη μοναδικό σεμινάριο με θέμα την Ενδυνάμωση Γυναικών. Πρόκειται για μια συνάντηση Ενδυνάμωσης, Υποστήριξης και Εκπαίδευσης της Θηλυκής Δύναμης. Ένας κύκλος που ανακαλύπτει την ενέργεια μέσα από την δημιουργία και την χαρά!

“Γυναίκα! Ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή μέσα σου και όταν αυτό γενεί, τότε ο κόσμος γύρω σου θα αλλάξει. Ο κόσμος όλος θα αλλάξει, γιατί γυναίκα, εσύ τον πλάθεις τον κόσμο.” -Shakila

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ. 6974604177 (Κατερίνα)

Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Shiatsu, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τον Ηλεκτροβελονισμός, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Spinework, το Light Bimmer, ενώ είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης. Έχει δίπλωμα SRT- Soul Response Therapy, Ηχομασάζ, και Βοτανοθεραπείας. Κατέχει εκπαίδευση Σαμανισμού από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, Channeling, και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικής μασάζ. Το 2009 ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα, με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Έχει οργανώσει και διδάσκει σε ομάδες αυτογνωσίας και είναι ιδρυτής της ομάδας Blossoming Goddess Circle, που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου και αποτελεί κυρίαρχο οργανωτή Φεστιβάλ που ενώνουν εναλλακτικούς θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.