Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας 23/2/19

padma.gr_womens_circle
Κύκλος Γυναικών – Ο θησαυρός της θηλυκότητας! 22/2/19
14/02/2019
padma.gr_chakras_secrets
Τα μυστικά των Chakra 24/2/19
14/02/2019
Δείτε τα όλα

Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας 23/2/19

padma.gr_crystal_therapy

Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας – Ο πλούτος των ορυκτών, Σαββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ώρες: 10.00 – 17.00

Μέσα από το σεμινάριο κρυσταλλοθεραπείας, εξερευνούμε μαζί τις ιδιότητες των ορυκτών, τις δυνατότητές τους να μας θεραπεύσουν και να ενεργοποιήσουν τις επιθυμίες μας, όπως και να αποτελέσουν συντρόφους στο ταξίδι μας στην αυτογνωσία. Ο πλούτος τους είναι τεράστιος και τα όσα έχουν να μαςμάθουν, απέραντα, μέσα από τη φυσική τους ομορφιά.

Θέματα που θα αναπτυχθούν:
– Βασικές γνώσεις Κρυσταλλοθεραπείας
– Τεχνικές καθαρισμού, προγραμματισμού και ενδυνάμωσης
– Χρήση κρυσταλλικού εκκρεμούς
– Διαλογισμός σύνδεσης με τα ορυκτά
– Βασικές γνώσεις των chakra

Διδάσκει: Shakila Ιωάννα Μπράτη (ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, καθηγήτρια κρυσταλλοθεραπείας, συγγραφέας, life coach, οδηγός κύκλου γυναικών)
Κόστος συμμετοχής: 60€
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ. 6974604177 (Κατερίνα) – 6974455759 (Shakila)

Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Shiatsu, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τον Ηλεκτροβελονισμός, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Spinework, το Light Bimmer, ενώ είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης. Έχει δίπλωμα SRT- Soul Response Therapy, Ηχομασάζ, και Βοτανοθεραπείας. Κατέχει εκπαίδευση Σαμανισμού από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, Channeling, και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικής μασάζ. Το 2009 ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα, με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Έχει οργανώσει και διδάσκει σε ομάδες αυτογνωσίας και είναι ιδρυτής της ομάδας Blossoming Goddess C.