Πρόγραμμα Μαθημάτων

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα


Έναρξη μαθημάτων νέας σεζόν 2019-2020 από Τρίτη 1 Οκτωβρίου.ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00-11:30
Πρωινή Γιόγκα
10:00-11:30
Πρωινή Γιόγκα
11:00-12:00
Yoga για Παιδιά
18:00-19:30
Hatha Yoga I
18:00-19:30
Hatha Yoga I
20:00-21:30
Ηatha Yoga II
20:00-21:30
Ηatha Yoga II

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε την θέση σας στο τμήμα που σας ενδιαφέρει.


Hatha Yoga I

Αυτό το τμήμα είναι κατάλληλο για αρχάριους μαθητές οι οποίοι θα ήθελαν περισσότερη ευλυγισία και δύναμη στο σώμα, και παράλληλα να γνωρίσουν το πνεύμα της γιόγκα. Έμπειροι δάσκαλοι θα σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα ώστε να γνωρίσετε και να εμβαθύνετε σταδιακά στις στάσεις του σώματος και τις πρακτικές αναπνοής.

Hatha Yoga II

Αυτό το τμήμα απευθύνεται σε πιο έμπειρους μαθητές, οι οποίοι έχουν ήδη παρακολουθήσει το τμήμα Hatha Yoga I και θα ήθελαν να εμβαθύνουν περισσότερο στις στάσεις του σώματος, τις πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού.

Πρωινή Γιόγκα

Αυτό το τμήμα είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει το καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα σας. Πρακτικές για την τόνωση και ενδυνάμωση του φυσικού σώματος σε συνδυασμό με πρακτικές χαλάρωσης και διαλογισμού, θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις με περισσότερη ηρεμία, συγκέντρωση και ευελιξία.

Yoga για Παιδιά

Σε αυτό το τμήμα η γιόγκα γίνεται παιχνίδι και με εύκολες στάσεις τα παιδιά μαθαίνουν να κάθονται και να στέκονται σωστά αυξάνοντας το επίπεδο της ενέργειάς τους. Επίσης, τα βοηθά να αυτοπειθαρχούν ώστε να μην σπαταλούν την "δύναμη" τους. Με κατάλληλες πρακτικές ενισχύεται η συνολική και αρμονική ανάπτυξη του εγκεφάλου τους ώστε να εξελιχθούν σε υγιείς ενήλικες. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 13.