Πρόγραμμα Μαθημάτων

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα


Το πρόγραμμα μαθημάτων για τη σεζόν 2019-2020 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
---

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε την θέση σας στο τμήμα που σας ενδιαφέρει.


Γιόγκα για Όλους

Αυτό το τμήμα της γιόγκα απευθύνεται σε μαθητές όλων των επιπέδων. Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας είτε είστε αρχάριος, είτε πιο έμπειρος μαθητής. Επίσης, μπορείτε να το επιλέξετε αν θέλετε να αναπληρώσετε κάποιο μάθημα που έχετε χάσει από άλλο τμήμα.

Hatha Yoga I

Αυτό το τμήμα είναι κατάλληλο για αρχάριους μαθητές οι οποίοι θα ήθελαν περισσότερη ευλυγισία και δύναμη στο σώμα, και παράλληλα να γνωρίσουν το πνεύμα της γιόγκα. Έμπειροι δάσκαλοι θα σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα ώστε να γνωρίσετε και να εμβαθύνετε σταδιακά στις στάσεις του σώματος και τις πρακτικές αναπνοής.

Hatha Yoga II

Αυτό το τμήμα απευθύνεται σε πιο έμπειρους μαθητές, οι οποίοι έχουν ήδη παρακολουθήσει το τμήμα Hatha Yoga I και θα ήθελαν να εμβαθύνουν περισσότερο στις στάσεις του σώματος, τις πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού.

Πρωινή Γιόγκα

Αυτό το τμήμα είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει το καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα σας. Πρακτικές για την τόνωση και ενδυνάμωση του φυσικού σώματος σε συνδυασμό με πρακτικές χαλάρωσης και διαλογισμού, θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις με περισσότερη ηρεμία, συγκέντρωση και ευελιξία.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.